Om os

På vores kontorer i Hillerød, Kastrup og Nykøbing Falster har vi mere end 30 erfarne og højt kvalificerede medarbejdere.

Vores medarbejderstab tæller landinspektører, kort- og landmålingsteknikere, tekniske designere og administrative medarbejdere. Vi er et firma med meget erfaring og i  40 år har vores medarbejdere rådgivet og udført af alle typer af matrikulære, tekniske og ejendomsjuridiske sager.

Landinspektørfirma med lang historie

- vi er tæt på dig og lytter til dine behov. 

Få direkte kontakt til en landinspektør

Når du rekvirere en opgave hos os, vil den samme projektleder være med dig hele vejen igennem din sag. Vi har mange års erfaring og er glad for at holde den personlige kontakt. 

Med fra starten - spar tid

Ved at have en landinspektør med fra starten af dine projekter - hvad enten det er en tilbygning, et helt nyt hus eller ejendom, eller noet helt trejde, kan du spare meget tid fordi vi sørger for at du har de målinger op oplysninger du skal have-når du skal bruge dem. 

Kvalitets arbejde

Vores kerne er kvalitet! Vi udføre kun arbejde vi kan stå inde for, så du er sikret den rigtige proces og høj præsision. Ligeledes vægter vi at være fleksible så vi kan tilpasse os dine procesbehov. Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde med dig som kunde, og på at levere det bedste produkt på markedet.

Historien

I 1984 stifter Børge Tvilum firmaet Tvilum Landinspektørfirma A/S og har siden arbejdet og rådgivet på mange store og små projekter. Firmaet kan i dag hjælpe med næsten alle typer opgaver grundet sine mange års erfaring. Derfor er der også holdt trit med tiden i forhold til udstyr og tillæggelse af ny viden. 

1984 – Tvilum landinspektørfirma blev stiftet af landinspektør Børge Tvilum. Firmaet har kontor i tagetagen i ejendommen Møllestræde 4 i Hillerød

     1988 – Firmaet flytter til større lokaler på Nordre Jernbanevej 1 i Hillerød

           1992 – overtagelse af Landinspektør Carstens Meldal’s landinspektørfirma på Vester Voldgade 115 i København V.

                  1995 – Firmaet flytter til større lokaler i ejendommen Huginsvej 6C i Hillerød

                       1996 – Overtagelse af Landinspektørfirmaet Jens Guldstad. Landinspektør Jens Guldstad var partner i I/S Percival Nilsen og overtog I/S Percival Nielsens kontor i                                      Hillerød. 

1997 – Firmaet bliver rådgiver for Københavns lufthavne A/S  

        1998 – Firmaet etablerer nyt afdelingskontor i Kastrup med landinspektør Jette Eltved som afdelingsleder

              2004 – Firmaet omdannes til Tvilum Landinspektørfirma A/S med Børge Tvilum som ejer. I juni flyttede firmaet til større lokaler på Søndre Jernbanevej 4E i Hillerød. 

                   2005 – Firmaet åbner ny afdeling i Frederikssund med landinspektør Joel Hermannsen som afdelingsleder

                        2007 – Landinspektør Jette Eltved og landinspektør Jesper Holm er partnere i Tvilum Landinspektørfirma A/S

2011 – Tvilum Landinspektørfirma A/S er nu 100 % ejet af landinspektør Børge Tvilum

      2012 – Firmaet flytter kontor til nye lokaler på Herredsvejen 14 i Hillerød

         2023 - Mentorprogram går igang for et nyt ungt team som skal høste erfaring af frimaets erfarne landinspektører


Hjertestarter

Tvilum Landinspektørfirma er en del af det landsdækkende Hjertestarter-netværk. Vi har en hjertestarter hængende på Herredsvejen 14 i Hillerød. og man kan komme til den i vores åbningstid.

Vi har ligeledes en hjertestarter hængende på Tømmerup Stationsvej 10 på Amager, som man også kan komme til i vores åbningstid.